Innovatív szenzáció a mindennapos abroncsértékesítéshez

A BHPgumi innovatív szenzációja a mesterséges intelligencia gumiabroncs ajánló. Az egész világon újdonságnak számító alkalmazásunkat az Ügyfeleink vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hoztuk létre.

Continental Hybrid gumiabroncs segíti az MAN elektromos teherautóit

A városi kiszállító járművek villamosítása óriási lehetőségeket rejt magában. Az elektromos furgonok alkalmazása áruszállítás esetén jelentősen hozzájárul a CO2 kibocsátás, valamint a belvárost érő zajszennyezés csökkentéséhez.

Az EMPREINTE (Lábnyom) projekt, amely a Michelin fenntartható fejlődésbeli törekvéseinek megvalósítására szolgál

A "Minden fenntartható" megközelítés még konkrétabbá tétele érdekében a Michelin elindítja az EMPREINTE projektjét, azaz a “lábnyom” elnevezésű hosszútávú tervezetét. A cél az anyagok újrafeldolgozására illetve biokiszerelésre, és az öko-tervezésre vonatkozó megoldások javaslata.

Elkészült az autósok álom abroncsa, a Bridgestone létrehozta a gumiabroncsok új alapanyagát

A Bridgestone két partnerével (ARLANXEO és a Solvay) létrehozott egy új technológiát, amely a korábbinál tartósabb, egyben környezetkímélő abroncsok gyártását teszi lehetővé.

A Continental bemutatja a hosszútávú gumiabroncs üzletági stratégiát, - avagy a Vision 2030-at

A Continental gumiabroncs gyártó hosszú távú növekedési stratégiája a 2010-es évek elejére nyúlik vissza, a Vision 2025 üzleti stratégiához.

A Bridgestone bemutatja a jövő virtuális városát

A Bridgestone visszatér a CES kiállításra, amelyet idén virtuálisan tartanak 2021. január 11-től 14-ig. A Bridgestone World interaktív virtuális város segítségével a felhasználók felfedezhetik a vállalat fejlett megoldásait és adatvezérelt mobilitási szolgáltatásait. Élő bemutatók adnak majd képet arról, hogy a vállalat hogyan használja az okosabroncs-technológiát, a fejlett adatelemzéseket és az új üzleti modelleket, amelyekkel az abroncsokat egy fenntarthatóbb mobilitási rendszer középpontjába állíthatja.

Intelligens abroncsfigyelő rendszert fejleszt a Microsoft és a Bridgestone

A világon először fejlesztenek olyan monitoring rendszert, ami valós időben tudja figyelni az abroncs sérüléseket.

Davanti, prémium minőség elérhető áron

Már két éve értékesítjük a Davanti cég gumiabroncsait, így hoztunk Önöknek egy kis összegzést, miért lehet érdemes egy itthon még annyira nem ismert gumiabroncsot feltenni az autónkra. 

Royal Black, könnyen hozzáférhető gumiabroncsok megfelelő tapadással

A viszonylag alacsony áron beszerezhető Royal Black gumik vásárlása most azért is lehet igencsak remek ötlet, mivel a megvásárolt abroncsok mellé 2 év kátyúgaranciát kapunk. Ennek apropóján szedtünk össze néhány fontos tudnivalót a Royal Black gumikról.

Roadmarch, kedvező ár-érték arányú gumik nagyobb autókra

A Roadmarch egy itthon kevésbé ismert gumiabroncs márkának számít, holott a terepjárósoknak egy kimondottan előnyös megoldást jelent. Most megmutatjuk röviden, hogy milyen előnyei lehetnek a használatának.