Innovatív szenzáció a mindennapos abroncsértékesítéshez

A BHPgumi innovatív szenzációja a mesterséges intelligencia gumiabroncs ajánló. Az egész világon újdonságnak számító alkalmazásunkat az Ügyfeleink vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hoztuk létre.

 

Ugyanezzel a céllal ajánljuk a gumis kollégák figyelmébe is újításunkat, hogy használata segítse a mindennapos abroncsértékesítést.

A mesterséges intelligenciáról egyre többet hallunk, sokan a jövő meghatározó technológiájának mondják. Használják már okostelefonok fotó-alkalmazásához, és egyéb digitális asszisztens programokhoz, létezik mesterséges intelligencián alapuló okos-légkondi, önvezető autók, használják a mezőgazdaságban öntözéshez, etetéshez, ültetéshez, alkalmaznak ipari robotokat, illetve a tudósoknak hatalmas segítség a mesterséges intelligencia az új vegyületek felfedezésében. Végül, de nem utolsó sorban pedig alkalmazhatunk a mesterséges intelligenciát online vásárlásokhoz is.

Mesterséges intelligenciával harcolnak a bankok a pénzmosás ellen, az orvostudomány is számos területen alkalmazza hatékonyan, így nem meglepő, hogy a gumiabroncs iparág területén is megjelent az új vívmány, méghozzá a BHPgumi fejlesztése által.

mesterséges intelligencia gumi ajánló 1024

A rendszer gyakorlatilag elvégzi az Ön munkájának egy részét, jelesül, a vásárlás előkészítésének szakaszában nyújt szakszerű alternatívákat a potenciális fogyasztóknak. Ön is ugyanazokat a kérdéseket és szempontokat mérlegelné az ajánlat készítése során, csak a mesterséges intelligencia azonnal naprakész, átfogó, minden részletre kiterjedő válasszal rukkol elő pillanatokon belül.

Nekünk, a gumiabroncs értékesítés területén dolgozóknak, fontos célkitűzésünk, hogy minden fontos felhasználási szempontot figyelembe véve tudjunk abroncsot javasolni Ügyfeleinknek.

A hírek, cikkek és tesztek a gumiabroncsok és azok cseréje kapcsán csupán 1-1 szempontot ragadnak ki, hogy mikor cseréljük a téli-nyári gumit, melyek lettek az aktuális év legjobb abroncsai, melyik a legkopásállóbb, melyiknek a leghatékonyabb az üzemanyag-fogyasztása, melyik a leghalkabb és így tovább. Az egyén szempontjai nem kerülnek mérlegelésre, pedig a vásárlás előtti döntéshelyzetekben az a legfontosabb. Milyen útviszonyok között használjuk a gumiabroncsot/felnit, mennyit utazunk vele havonta, azaz hány tank üzemanyagot fogyasztunk el, milyen a vezetési stílusunk? Ez mind sofőr függő, a tesztekből nem fog kiderülni, hogy egy főleg autópályán utazó felhasználónak, aki havonta kétszer tankol és sportosan vezet milyen gumiabroncs volna a leginkább előnyös.

A BHPgumi MI (mesterséges intelligencia) a Vásárlóknak lehetőséget biztosít arra, hogy objektív szempontok alapján válasszanak abroncsot. Használatával elkerülhető az a kellemetlenség, hogy a Vásárló a szakmai ajánlatunkat pusztán marketingfogásnak tekintse. Ezt úgy kell elképzelni, hogy az Ügyfél által megadott információkon kívül, a korábbi vásárlások anonimizált adatai, autótípus szerinti adatbázisunk, gyártói ajánlások, abroncs tesztek, vásárlói vélemények mind-mind figyelembe vannak véve a mesterséges intelligencia által, amikor a kitöltő személyre szabott igényeinek megfelelő abroncsot ajánl.

Ha egyszerűbben fogalmazhatunk, egy zsenivel állunk szemben, aki minden információval rendelkezik, ami szükséges egy valóban szakmai, objektív ajánláshoz. Egy olyan szenzációs abroncsértékesítési segédletet biztosítunk a kiskereskedő, szerviz kollégáinknak is általa, amelyet felelősséggel alkalmazhatnak munkájuk során.

A BHPgumi MI gumi ajánló segítségével azonban pillanatok alatt fény derül minden fontos kérdésre!

Hogyan?

 - a mesterséges intelligencia rendszerünk 14 szempontot figyelembe véve tesz javaslatot

 - 75.584 féle gumi közül választ abroncsot

 - a mesterséges intelligencia rendszerünkben 175.378 rekord található

 - már 57.892 érdeklődő használta eddig


Próbálja ki Ön is a Mesterséges Intelligencia gumi ajánlót, használja munkája során a gumiabroncs értékesítéshez, valamint javasolja alkalmazását Ügyfeleinek!