A Webfleet Solutions új magyarországi jelenléttel terjeszkedik Közép- és Kelet-Európában

A Webfleet Solutions, Európa vezető telematikai megoldásokat kínáló vállalata megérkezett Magyarországra. A Bridgestone tulajdonában lévő cég új budapesti képviseletével személyre szabott megoldásokat és szolgáltatásokat kínál majd a helyi üzleti flottapiac igényeit kielégítve.

A világ vezető autógyártói ismét a Bridgestone-t választották 2020-ban

A Bridgestone EMIA több mint 80 új gyári elsőszerelést (OE) biztosított 13 autógyártó számára több mint 30 járműtípushoz. Ez az év innovatív együttműködést eredményezett olyan vállalatokkal, mint a Lamborghini, a Maserati, a Volkswagen és az új belépőnek számító INEOS Automotive. A fenntartható eljárások és technológiák révén, mint például a virtuális gumiabroncs-fejlesztés és az ENLITEN technológia, a Bridgestone EMIA gyári elsőszerelési (OE) üzletága segít kialakítani a mobilitás fenntartható jövőjét.

Az EU-hoz képest Magyarországon kisebb mértékben csökkent a téli gumik forgalma
- Bridgestone szakértői összefoglaló -

Százöt év telt el a nagy hagyományokkal rendelkező amerikai abroncsmárka, a General Tire megalapítása óta. Az évfordulót ünneplő céget az Ohio állambeli Akronban alapították, ahol William F. O’Neill és partnere, Winfred E. Fouse elhatározták, hogy kiváló minőségű gumiabroncsok gyártásába kezdenek.

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. 2006-ban kezdte meg működését és napjainkra Magyarország egyik legnagyobb abroncsgyárává vált.

A Hankook Tire a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó cége, székhelye Szöulban, Dél-Koreában van. Az idei év szenzációja, hogy új teherabroncs-gyártó egységgel bővítik üzemüket Rácalmáson, a beruházás nagysága pedig 290 millió euróra rúg.