A Webfleet Solutions új magyarországi jelenléttel terjeszkedik Közép- és Kelet-Európában

A Webfleet Solutions, Európa vezető telematikai megoldásokat kínáló vállalata megérkezett Magyarországra. A Bridgestone tulajdonában lévő cég új budapesti képviseletével személyre szabott megoldásokat és szolgáltatásokat kínál majd a helyi üzleti flottapiac igényeit kielégítve.

 

webfleet 1

Első lépésként a díjnyertes WEBFLEET flottakezelő felület – a vállalat zászlóshajó megoldása – magyar nyelven is elérhetővé vált, és már a magyar elektronikus útdíj-rendszerrel, a HU-GO-val is illeszkedik.
A bővítés tovább erősíti a Webfleet Solutions európai piacvezető szerepét a szállítmányozási ágazatban, amelyet a cég a WEBFLEET flottakezelési megoldásán keresztül összekapcsolt több mint 200.000 nehéz haszongépjárművel (HCV) alapozott meg.

webfleet 2

"Magyarországon a közúti szállítást tekintjük az árufuvarozás legnagyobb szereplőjének, ez a régió fejlett infrastruktúrájából is adódik" – mondta Taco van der Leij, a Webfleet Solutions Europe alelnöke. "Az összekötő szállítási megoldások piacvezetőjeként biztosak vagyunk abban, hogy magyarországi üzleti ügyfeleink számára hasznosak lesznek a flottájuk digitalizálását és a hálózatba kapcsolását elősegítő telematikai technológiánk."

A Webfleet Solutions olyan személyre szabott megoldásokat kínál a szállítmányozási vállalatoknak, amelyek növelik a flotta teljes hatékonyságát és biztonságát, illetve segítenek abban, hogy a cég a jogszabályoknak megfelelően működhessen. Így például biztosít többfunkciós Android-alapú járművezetői terminálokat, amelyek a vezetőket a járművön belüli és kívüli navigációban, illetve a megrendelések feldolgozásában és külső alkalmazások kezelésében is segítik. Az általános telematikai szolgáltatások mellett – mint az út- és kilométer-követés – a kategória legjobb távoli tachográfadat-letöltése biztosítja a megfelelőséget. A WEBFLEET felület illeszkedik a már használatban lévő folyamatokhoz, beleértve a szállításirányítási rendszereket is (TMS).

webfleet 3

A magyarországi terjeszkedést Dariusz Terlecki, a Webfleet Solutions lengyelországi és kelet-európai ágának értékesítési igazgatója vezeti. Lengyelországi Varsóban működő csapata koordinálja és felügyeli majd a magyarországi tevékenységeket.


"Jelenlétünk Magyarországban – egy központi fekvésű, erős közlekedési iparral és hatalmas fejlődési potenciállal rendelkező országban – segít megerősíteni helyzetünket az egész térségben" – mondta Terlecki. "A közép- és kelet-európai országokban a nemzetközi szállítások aránya rendkívül magas. A flottaüzemeltetés hatékonyságát javító és a felmerülő kihívásokkal megbirkózó korszerű telematikai megoldásaink nagy előrelépést jelentenek majd mind a helyi vállalkozások, mind a régió egész gazdasága számára."

webfleet 4

A magyar piac vonzerejét tovább erősíti a Bridgestone helyi jelenléte. A Bridgestone gyártóüzemmel, értékesítési hálózattal, valamint kiterjedt forgalmazási és partnerhálózattal is rendelkezik az országban.

A Bridgestone-hoz való csatlakozással új lehetőségek és új fejlesztések tárháza nyílt meg előttünk" – tette hozzá Terlecki. "Ahol csak lehet, építeni szeretnénk erre az együttműködésre. A magyar piacra való belépés a Bridgestone portfóliójának ésszerű és magától értetődő bővítése ezen a piacon."

A magyarországi terjeszkedés a Webfleet Solutions szélesebb körű növekedési terveinek kezdetét jelzi: a vállalat további régiókba, többek között Amerikába, a Közel-Keletre és Ázsiába is tervezi eljuttatni szolgáltatásait. Mivel a COVID-19 továbbra is gyorsítja a digitalizálást szinte minden ágazatban és piacon (a közlekedésiparral az élen), a vállalat elkötelezett amellett, hogy a növekvő ügyféligényt kiszolgálja, és fejlett telematikai megoldásait egyre több országban elérhetővé tegye.

webfleet 5

A viszonteladók és üzleti partnerek hálózata a Webfleet Solutions magyarországi portfóliójának stratégiai értékesítési csatornáját alkotja majd.

A Webfleet Solutions-ről – egy Bridgestone vállalat

A Webfleet Solutions a világ egyik vezető telematikai megoldás-szállítója a flottakezelés, a járműtelematika és az összekapcsolt autós szolgáltatások területén. A WEBFLEET felületét számos vállalat használja a járműhasználat hatékonyságának növelése, az üzemeltetési költségek csökkentése, a járművezetők folyamatos támogatása és a flotta általános hatékonyságának növelése érdekében. A Webfleet Solutions a biztosítási ágazat, a bérbeadás és lízing, az autóimportőrök, és vállalatok számára nyújt szolgáltatásokat – üzleti partnereket és felhasználókat egyaránt kiszolgálva.

 

webfleet 6


A Webfleet Solutions-t világszerte több mint 50 000 ügyfél és több mint 100 ország járművezetője használja az iparág legnagyobb támogatási hálózatának illetve a személyre szabott alkalmazások és integrációs eszközök legszélesebb választékának előnyeit élvezve. A Webfleet Solutions az ISO/IEC 27001:2013 szabvány tanúsítványa szerinti (2018 novemberében újra auditált) legmagasabb szintű biztonságot, minőséget és rendelkezésre állást biztosítja az ügyfelek számára. A Webfleet Solutions a Bridgestone Europe NV/SA ("Bridgestone") része, amely a Bridgestone Corporation, a fejlett megoldások és a fenntartható mobilitás vezető vállalatának leányvállalata.


Forrás:
bridgestone.com