Hogyan indítsuk hamarabb a téli gumi szezont? Hogyan érjük el, hogy ügyfeleink, vásárlóink belássák, hogy közös érdekünk lenne, hogy mindenki időben kezdje el a téli gumi vásárlását és felszereltetését?

Az 1979-ben New Yorkban alapított amerikai INC Magazine üzleti hetilap idén 100 magyar céget listázott a kontinens 5000 leggyorsabban fejlődő vállalkozásai közé.

A Continental bemutatja új, Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomagját, a ContiSafe3-at. A három különböző szolgáltatást tartalmazó csomag 2018. március 19-től elérhető. A Continental számára a az autósok biztonsága túlmutat az abroncsok biztonságán.

Cikkünk témájának kiválasztásában annak kimagasló aktualitása a legmeghatározóbb. Gumis műhelyek szép számban találhatóak az ország bármely pontján, számtalan lehetőség közül választhatnak az autósok. Olyan szervizpontok azonban, ahol megrendelés alapján átvehetőek és fel is szereltethetőek az abroncsok, csak kisebb számban fordulnak elő.

Az időjárási viszonyok változásának következtében gondoskodnunk kell a megfelelő abroncsok beszerzéséről, legyen szó téli, nyári vagy négy évszakos gumikról. Mi a különbség a téli és az all season gumiabroncsok között?