A német technológiai vállalat, a Continental bemutatta legújabb gumiabroncs-nyomás ellenőrző rendszerekhez (TPMS) fejlesztett univerzális szerviz eszközét.

A VDO TPMS Go készülék segítségével a műhelyek minden, a piacon elérhető univerzális szenzort tudnak programozni, emellett az összes TMPS-szenzort képesek kiolvasni. A készülék kiváló kiegészítőként szolgál a diagnosztikai eszközökhöz, de keskeny kialakítása és alacsony beszerzési költsége miatt elsődleges műszerként is kiváló lehet.

Új TPMS-szenzor ellenőrző eszköz a Continentaltól

„Az a célunk, hogy átfogó támogatást nyújtsunk a szervizeknek attól függetlenül, hogy az adott műhely csak most szeretne belépni a TPMS-szolgáltatások világába, vagy csupán bővíteni szeretné az általa kínált lehetőségeket” – hívta fel a figyelmet Musztrai Ferenc, a Continental Hungaria marketingvezetője. Hozzátette: a készülék olyan információkat is képes megjeleníteni, mint a TPMS-szenzor azonosítója, vagy az akkumulátor státusza, a gumiabroncs-levegő hőmérséklete, vagy az aktuális abroncsnyomás. A VDO TPMS Go akár második eszközként is hasznos lehet, például egy jármű gyors ellenőrzésénél, amikor egy nagyobb TPMS eszköz például éppen használatban van egy másik autónál.

A VDO TPMS Go kiterjesztett, beépített adatbázissal rendelkezik, amely bőséges információt szolgáltat a TPMS szenzorokról is, így például a tartalék alkatrészek számáról és azok paramétereiről. Az adatbázis minden eredeti alkatrészre kiterjed globálisan, valamint tartalmazza a leggyakrabban használt univerzális szenzorokat is.

CONTINENTAL TPMS GO

Új TPMS-szenzor ellenőrző eszköz a Continentaltól

A VDO TMPS Go további előnye, hogy a frissítéseket és a különféle tanúsítványokat is kezelni tudja. Emellett havonta frissíti az adatbázisát, ennek köszönhetően mindig rendelkezik a legújabb információkkal a jármű modellekkel és az érzékelőkkel kapcsolatban. A felhasználók a frissítéseket a WebTPM PC szoftveren keresztül tudják végrehajtani és a piacon kapható hasonló termékekkel ellentétben a TPMS Go két éves licencet kínál az összes leggyakoribb és programozható szenzorra.

Forrás: www.continental.hu