Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer egy, az autóba a gyártó által integrált rendszer, amely folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást. Magyarországon 2014. november 1-től kizárólag abroncsnyomás ellenőrző rendszerrel (TPMS) felszerelt személyautókat lehet regisztrálni.

Mivel a TPMS rendszerek terjedése Európa-szerte folytatódik és egyre több autót szerelnek fel a gumiabroncsok cseréjéhez szükséges karbantartást igénylő érzékelőkkel, fontos, hogy a vállalkozások olyan eszközöket kapjanak, amelyek TPMS-re a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb kezelést tesznek lehetővé - miközben lehetőséget teremtenek az eszköz szervizelése révén további bevételekre.

image6

Korábban az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerekről már hosszasan értekeztünk. Most reprezentatív megoldást kívánunk nyújtani a TPMS szenzorral rendelkező autósoknak és TPMS szervizpontot üzemeltető szakembereknek, hogy jelenleg melyek a piac legkedvezőbb és legpraktikusabb termékei.

A Tyresure innovatív megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt abroncsnyomás-ellenőrző rendszerekhez és tartozékokhoz a legjobb minőségű érzékelőkkel. A Tyresure az abroncsnyomás-felügyeleti rendszerek, diagnosztikai eszközök és TPMS-megoldások egyik vezető forgalmazója. A Tyresure mind a teljes körű utángyártott TPMS szenzorok, köztük az univerzális T-Pro termékcsalád mellett OE csereérzékelőket, indító készleteket, ATEQ diagnosztikai eszközöket, szerszámokat, szelepeket, egyszóval a teljes körű TPMS készletet forgalmazza.

A rendelkezésre álló diagnosztikai eszközök széles választékával a Tyresure célja, hogy segítsen a vállalkozásoknak megtalálni a legjobb TPMS eszközt számukra. Az ATEQ által gyártott diagnosztikai eszközök minden olyan alapvető funkciót tartalmaznak, amelyek az érzékelők aktiválásához, szkenneléséhez és konfigurálásához szükségesek - további frissítésekkel és kiegészítőkkel együtt.

A TPMS szenzorokkal foglalkozó vállalkozások számára a VT36 alacsony költségű és egyszerűen használható rendszer, amely a napi üzleti tevékenységhez szükséges összes alapvető funkciót egyszerre biztosítja. Ezzel szemben a Tyresure VT46 ugyanazokat a funkciókat tartalmazza, mint a VT36-os verzió, de ráadásként OBDII modullal frissíthető a szükséges újratanulási eljárások végrehajtása. A kínálat csúcsán a Tyresure "szakértői" eszköze, a VT56 áll.

image4

Ez a modern eszköz minden olyan rendeltetést tartalmaz, amely hatékonyan kezeli a TPMS-t, ugyanakkor nagyméretű memóriakapacitást is birtokol. A VT56 a szenzoradatok kivizsgálására és tárolására szolgál, és lehetővé teszi ezen adatok továbbítását a járműhöz az OBDII aljzaton keresztül. A VT56 könnyen kezelhető, 4.3 hüvelykes színes ikonvezérelt kijelzővel és ultra könnyű billentyűzettel látták el, amelyekkel a felhasználó könnyedén navigálhat a menükön. A szoftver tartalmazza az európai járművek átfogó adatbázisát, alkatrészszámokat, újratanulási eljárásokat, OBDII helyszíneket, kulcsfontosságú Fob RF vizsgálókat, segítséget nyújtó képernyőket és egy teljes történeti naplót az összes szervizelt járműről, amelyet bármikor visszahívhat a “történelem” menüvel. Ennek a modellnek az új, korszerűsített kiadása pedig a VT56 SE ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, de egy jóval olcsóbb alternatíva az ügyfelek részére.

 image3

A VT56 SE a következőket tartalmazza:

  • ATEQ VT56 SE diagnosztikai eszköz
  • ATEQ VT56 OBDII interface modul
  • ATEQ VT56 SE töltő
  • ATEQ VT56 Ethernet kábel (Wi-fi)
  • ATEQ VT56 SE erős hordozható táska

Martin Blakey, a Tyresure ügyvezető igazgatója elmondta: "Mivel a TPMS szolgáltatás és csere a mindennapi életben az autógyártók számára szükségessé válik, segíteni szeretnénk annak biztosításában, hogy a folyamat a lehető legegyszerűbb legyen, és minden helyzethez megfelelő eszközt kínáljon. Elkötelezett értékesítési csapatunk szívesen segít megtalálni a legmegfelelőbb diagnosztikai eszközt az ügyfél üzleti igényeinek megfelelően." https://www.tyresure-tpms.com/

Forrás:
https://www.tyrepress.com/2018/02/tyresure-aims-to-help-businesses-find-best-tpms-tool/