PASSION BRIDGESTONE |Újabb különleges promóciókkal jelentkezik

A Bridgestone a Passion Program résztvevői számára március 1-jén elindította a Kärcher Promóciót, amelynek keretében egy igazán hasznos ajándékkal készültek! 40 gumiszerviz gazdagodhat Kärcher K 3 Power Control Home magasnyomású mosóval, amely segíthet otthonának és a műhelyének is a tavaszi megújulásban!

bridgestone 1

Mi szükséges hozzá?

Ha még nem tette, csatlakozzon most a Promócióhoz!

 - Jelentkezzen be fiókjába a passion.bridgestone.hu weboldalon, majd válassza ki a Bridgestone Kärcher Promóciót a menüsorban. Olvassa el figyelmesen és fogadja el a promóció szabályzatát!
 - Vásároljon 2022. március 01. és május 31. között Bridgestone és Firestone nyári gumiabroncsokat és gyűjtse pontjait:
        - 14 - 17” méret esetén 1 pontot kap abroncsonként,
        - 18” méret és a felett 2 pontot kap abroncsonként!
 - Az első 40 gumiszerviz, amely a promóció során legalább 100 pontot összegyűjt ajándékban részesül, amely nem más, mint egy Kärcher K 3 Power Control Home magasnyomású mosó!
Lépjen be fiókjába és szálljon versenybe az ajándékért!
A promóció 2022. március 01-től 2022. május 31-ig tart. A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek, részvételi feltételek, a promóció adatkezelési tájékoztatója és az ajándék pontos leírása a promóció szabályzatában található.

bridgestone 2

A képek illusztrációk.

Itt még nincs vége!

A Bridgestone abroncsgyártó hálás valamennyi Partnerének, hogy részt vesz a a Bridgestone Passion Programban! A gyártó hisz abban, hogy a partneri kapcsolatokban csakúgy, mint magánéletben, fontos a személyes találkozás, a közös élmények átélése. Ezért indították útjára a Borganika Exkluzív Gálavacsora Promóciónkat, amelyben valamennyi Juttatási Csomag kategóriája részt vehet!
A promóció során 24 db két főre szóló belépő talál gazdára, amellyel részt lehet venni a Bridgestone által szervezett Borganika Exkluzív Gálavacsorán, Budapesten!

Mit kell tennie, hogy részt vehessen a promócióban?

 - Jelentkezzen be fiókjába a passion.bridgestone.hu weboldalon és a „Borganika Promóció” fülön fogadja el a promóció szabályzatát!
 - Vásároljon január 1. és április 30. között minimum 20 db Bridgestone és/vagy Firestone nyári gumiabroncsot!
 - Legyen Juttatási Csomag kategóriájának legjobbjai között:
      - Kezdő Juttatási Csomag esetén az első 5,
      - Ezüst Juttatási Csomag esetén az első 10,
      - Arany Juttatási Csomag esetén az első 5,
      - Platina Juttatási Csomag esetén az első 4 legtöbb vásárlást végrehajtó gumiszerviz lehet jogosult az ajándékra!
 - Szálljon versenybe különleges ajándékunkért, legyünk együtt részesei a megismételhetetlen Borganika Exkluzív Gálavacsorának!

bridgestone 3

A promóció 2022. január 1-től 2022. április 30-ig tart. A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek, részvételi feltételek, a promóció adatkezelési tájékoztatója és az ajándék pontos leírása a promóció szabályzatában található.