Új kezdeményezés a hazai gumiszervizek fejlesztéséért

Gumiszervizeket segítő program indult márciusban Magyarországon! A kezdeményezésben részt vevő partnerek csatlakozhatnak például a Bridgestone csoport termékeiről szóló ingyenes tréningekhez, de ezen kívül hozzáférést kaphatnak számos arculat segítő reklámanyaghoz, exkluzív promócióhoz és számos izgalmas aktivitáshoz is.

A program különlegessége, hogy a hazai szervizek ráadásként az abroncs vásárlásaival pontokat gyűjthetnek, amelyeket különböző pénzbeli vagy értékes tárgyi ajándékokra válthatnak be a szezonok végén.

bridgestone 1 jo

A Bridgestone azzal a céllal indította a Passion Program elnevezésű lojalitásprogramját, hogy az abroncsait értékesítő gumiszervizeket segítse, és hűségüket elismerje, meghálálja. A kezdeményezés keretében a magyarországi cégek több olyan, a márka nyújtotta lehetőséget is igénybe vehetnek, melyek segítségével fejleszthetik üzleti tevékenységüket, versenyképességüket, szakmai felkészültségüket. A partnerek a program során jelentkezhetnek ingyenes tréningekre, ráadásul a Bridgestone vagy Firestone gumiabroncsok vásárlásaival pontokat is gyűjtenek, amelyeket különböző pénzbeli vagy értékes tárgyi ajándékokra válthatnak be. A Passion Program egy kompakt weboldal, ami a létező promóciókat egy helyre gyűjti így a partnereinknek nem kell hosszan keresgélni az interneten, csak bejelentkeznek az oldalra és máris egy helyen láthatják a színesebbnél színesebb akciókat, programokat.

bridgestone 2

Büszkék vagyunk, hogy elindíthattuk a Bridgestone Passion Programot, mely lehetőségek széles tárházát kínálja a magyarországi gumiszervizek számára” - mondta Károlyi Katalin, a Bridgestone Europe NV/SA, Magyarországi Fióktelepének marketing-vezetője. “Célunk a kereskedőkkel való együttműködés digitalizálása, a hatékonyabb online kommunikáció, különösen a pandémia idején, amikor a személyes kapcsolattartás korlátozott. A programmal egyszerre segíthetjük partnereinket és egyúttal meghálálhatjuk a márka iránti bizalmukat. A programhoz folyamatosan lehet csatlakozni, így az év során bármikor bekapcsolódhatnak színes programjaink, aktivitásaink egyikébe. Az a gumiszerviz, amelyik részt vesz a programban, első kézből értesülhet a márka termékeiről, híreiről és promócióiról. A Passion Program egy kapocs, ami összeköti a Bridgestone-t mint gyártót a kiskereskedelmi partnerekkel”- tette hozzá.

bridgestone 3

Bridgestone Passion Program hivatalosan 2021. március 19-én startolt, így a gumiszervizek már szabadon csatlakozhatnak. A regisztráció után a résztvevő automatikusan megkapja a fiókjához rendelt, egyedi előnyökkel járó juttatási csomagját is. A programra regisztrálni a passion.bridgestone.hu címen lehet, ahol minden szükséges információ elérhető a programról.

Forrás:
bridgestone.com