A Continental motorabroncs üzletága a 2020-as évet számos újdonsággal kezdi meg. Összesen hat új gumiabroncs típussal frissül a kínálat, de lesz olyan abroncs is, amelytől el kell búcsúzni.

 A Continental hat új motorkerékpár abroncs mintázatot dob piacra 2020-ban

ContiSportAttack 4

Az újonnan piacra dobott ContiSportAttack 4 közúti sportabroncs a ContiSportAttack 3 utódjaként abban különbözik elődjétől, hogy sokkal nagyobb érintkezési felülettel rendelkezik az extrém dőlésszögek esetében is. Emellett több fontos tulajdonságát, így például a tapadását és a kezelhetőségét is optimalizálták. Az alapanyagában található BlackChili keverék pedig új szintre emeli a ContiSportAttack abroncsot.

ContiRaceAttack 2 és ContiRace Attack 2 Street

A sportosabb élményt kereső vásárlók számára a portfolióban megtalálható a ContiRaceAttack 2 Street közúti hipersport gumiabroncs. Ez a versenyabroncs nemcsak a mindennapi közlekedés által támasztott kihívásokkal birkózik meg könnyedén, de a ContiRaceAttack Comp.End szerepét is átveszi.

TKC 70 Rocks

A Continental 2020-as abroncs offenzívájának negyedik szereplője a TKC 70 Rocks, ami egy középső futósáv nélküli hátsó kerékre való abroncs, amelynek teljes futófelületén kapaszkodó élek találhatók. A TKC 70 és a TKC 80 közötti átmenetként szolgál, többféle terepen használható, mint a TKC 70, de jobban teljesít az utakon, mint a TKC 80, így vonzó alternatívát nyújt azoknak a motorosoknak, akik szeretik a szabadságot és a hosszú utakat. A TKC 70 Rocks abroncsot kombinálhatjuk a TKC 70-el is az első kerékre, ami azok számára lehet ideális választás, akiket csábítanak a messzi tájak.

A Continental hat új motorkerékpár abroncs mintázatot dob piacra 2020-ban

ContiRoad

A ContiRoad a sport túraabroncsok kategóriában jár az élen. Ezt az agilis maratoni abroncsot a németországi Korbachban tervezték. Jellegét tekintve valahol a ContiRoadAttack 3, és elődje, a ContiRoadAttack 2 között helyezkedik el. Bár az ’EVO’ sorozat gyártása véget ért, a ContiMotion továbbra is a portfólió része marad.

A Continental hat új motorkerékpár abroncs mintázatot dob piacra 2020-ban

ContiStreet

A közepes és kis lökettérfogattal rendelkező motorok számára bemutatjuk a ContiStreet abroncsot, ami egy teljesen új, szerkezetű gumiabroncs, amely a ContiGO! (City) utódjaként kerül a piacra. A ContiRoad-hoz hasonlóan a ContiStreet-et is a rendkívül sikeres, többszörösen díjnyertes, korbachi ContiRoadAttack 3 alapján tervezték. Mindkét abroncs kiemelkedő teljesítményt nyújt a biztonság, a tapadás és az élettartam terén.

A Continental hat új motorkerékpár abroncs mintázatot dob piacra 2020-ban

A Continental a motorkerékpár abroncsok iránti megnövekedett globális keresletre való tekintettel gyártási kapacitásokat hoz létre Ázsiában. Az évek során a megbízhatóság szinonimájává vált „Kézzel készült Németországban” címke továbbra is felkerül az összes olyan radiál gumiabroncsra, amelyet a korbachi telephelyen gyártanak. Az új termékekről és a Continental teljes 2020-as motorkerékpár portfoliójáról a conti-moto.com oldalon áll rendelkezésre több információ.

Forrás: conti.de